sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Kundi kävi kylässä

Oikeasti siitä on jo kaksi viikkoa.. Mutta kun aika ja viitseliäisyys kuvien käsittelylle eivät ole oikein kohdanneet niin siksi vasta nyt. Iso poika se on, reilusti jo nyt Kallaa isompi ja rotevaa tekoa. Ikää nyt siis 7kk. Reippaana Kundi oli Katrin mukana kisoissa, ei haitannut vieras kisapaikka yhtään :) Kundi onkin kyllä sosiaalistettu ihan superhyvin ja ollut mukana paljon! Omistajien mukaan se on ollut helppo pentu kuljettaa mukana ja kyllä me vähän mietittiin Katrin kanssa että miten Mape ikinä on noin kiltin pennun voinut saada :D


Sivuprofiili on pyrtsin..

..mutta edestä hän paljastuukin Ransuksi :D



                         
Tässäpä siskolikka Hikka (K.Rähinärakkautta) ja upea kuva on Hikan emännän Pia Pynnän ottama. Käykääs katsomassa Hikan aksavideo blogista, aika hieno lapsikoira, eikö <3 Mutta mutta.. lapsuus sikseen, yksi jos toinen Mapen pentu on jo aloittanut juoksunsa, myös Hikka. Ehtiväistä sakkia.

                        
Tuossapa Oomi (Kivasti Meniks Tunteisiin, kuva Anne Saari), joka tulee Katrin luo hoitoon muutaman viikon päästä, hauskaa päästä näkemään tuota pikku-mapen näköistä pyrriotusta!

Uutisia vielä sen verran että Elsan ensimmäisestä pentueesta Aulis (Tottakai Pikku Pietari) otti täsmäiskun näyttelykehiin ja sieltäpä oli kotiintuomisina SERTi, CACIB ja titteli FI MVA, onnea!

7v, erittäin hyväkuntoinen ja iloinen uros, rodunomainen pää ja ilme, hyvä kaula & ylälinja. Oikea asentoinen häntä, hyvä rintakehän syvyys ja pituus, hyvä liikunta.

Ja Hemmoliini (K.Ota mut kiinni) taituroi tassuunsa Riikan ohjein tittelin RTK1, hienoa!

Ainiin, pääsi Kundi ja Kalla leikkimäänkin kisojen lomassa. Ja sitä leikkiä riitti...




Kalla on kyllä harvinaisen kaunis ja kuvausellinen noin pyrriksi. Vai mitä sanotte...






tiistai 18. lokakuuta 2016

Täyden kympin koira

Miun ensimmäinen oma koira, miun ensimmäinen 10 vuotta täyttänyt koira <3 Mummi, jota varten koirahuoneen portissa on edelleen korotusosa ja mummeli, joka on kuin ihmisen ajatus ja mieli. Ystävyys vanhan koiran kanssa on jotain niin upeaa <3

Elsa täytti siis 10v 13.10. Mummeli on pirteä eikä sitä uskoisi 10-vuotiaaksi. jotenkin sitä ei edes miellä vanhaksi koiraksi! Toki tuo ei ole ikä eikä mikään pyrtsille, mutta onhan se realismia että yhteisiä vuosia on takana enemmän kuin edessä. Jotenkin tuosta kymmenen vuoden rajapyykistä tuli jokin peikko kun tajusin, ettei yksikään miun koira ole aiemmin sitä saavuttanut ja kolme siis olen joutunut lopettamaan.. Mitään kummempaa vaivaa ei Elsalla  ole ollut ja toistaiseksi se kulkee mukana esim. meidän juoksulenkit ihan normaalisti. Ikähän ei ole este :) Toki tarkasti pitää katsoa sen palautumista niistä ja kuntoa, mutta toistaiseksi ei ole syytä sen liikuntaa rajoittaa. Eikä agilityä, ainakaan sen omasta mielestä! Se palo, joka silmiin syttyy treenatessa on kyllä jotain niin hienoa ja miten monta hienoa hetkeä meidän harrastusuraankin mahtui! Nyt nautin hyväkuntoisesta mummelikoirasta ja sen ainutlaatuisesta seurasta <3







Elsa toivoi synttärilahjaksi herkkuja, agilityä ja pallonheittoa. Niitä kaikkia se sai :)

tiistai 11. lokakuuta 2016

on jo lokakuu..

Pentuset ovat kohta jo 7kk vanhoja. Nyt kun Oomi alkaa olla kunnossa, huolta aiheuttaa ahmattipoika Kundi, joka söi vähän lääkkeitä ja nyt seuraillaan munuaisarvoja. Toivottavasti ne siitä! Voinnissa yhden arvon kohollaolo ei onneksi näy. Kundi tuleekin ensi viikonloppuna Katrille hoitoon niin pääsee livenä paijaamaan söpöä poitsua :) Kundi oli Best Friendin mainospoikanakin tässä taannoin!

Kundi (K.Pojt on poikii) kuva Sari Korhonen

Miina (K.Vaimomatskuu) viihdyttämässä vanhuksia :) Kuva Veera Pyy

magnusti? Oomi (K.meniks tunteisiin) kuva Anne saari

pieni sievä keltainen (Qumma, K.Käännät mun pään)  6kk kuva Anne Saari

Hikka (K.Rähinärakkautta) kuva Pia Pynnä

Muuten meidän elämään kuuluu kiirettä, ja paljon sellaista! Olin tässä pari viikkoa töissä/koulussa käytännössä niin, että viikkoon tuli korkeintaan yksi vapaapäivä. Alkoi jo vähän tuntumaan kun koulu on tampereella ja nyt työt sitten monen mutkan jälkeen Savonlinnassa. Mutta valtakunnallinen hoitotason tentti meni kertaheitolla läpi! Kyllä siihen luinkin... Meidän luokalta pääsi 7/24 läpi siitä ekalla yrittämällä. Nyt siis ajelen keltaista autoa Etelä-Savon pelastuslaitoksella Savonlinnassa. Alustavasti 3kk, mahdollisesti 6kk, sen jälkeen on kasassa vaadittu työkokemus (vain ambulanssikokemus lasketaan) että saan hoitotason luvat pohjois-karjalaankin. Sit voi rauhassa palata vaiks takas päivystykseen ja katsella mitä tulevaisuus tuo.

Pitkästä aikaa muutamia kuvia jopa omista koirista. Tuittu tosin on ollut miun porukoilla dukkiksen kaverina. Viime viikolla hoidossa oli Mape ja mie en ollu kotona käytännössä koko viikolla.. Paras kepo hoiti sitten elukkalaumaa <3






niinkin tyypittömäksi rakiksi Kallalla on aika nätti ilme. Eikö se olekin kaiken A ja O ;D

Sisältä se sitten on...noh tämmöinen :D

Muutama kotikuva sitten.. Olkkariin saatiin tuparilahjaksi hieno lamppu ;)

Tuplakupla ja sen kaverina kaksi anopinjakkaraa toinen miun ja toinen Ollin anopille :D